1 2 3

Θέρμανση

Οι σύγχρονες απαιτήσεις σε θέρμανση έχουν καταστήσει την εν λόγω εφαρμογή σε μια πολύ απαιτητική και πολυσύνθετη εργασία. Η εξέλιξη των λεβήτων και των καυστήρων μας φέρνει πλέον στην θέση να εγκαθιστούμε συστήματα πολύ υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας, τα οποία παρέχουν οικονομικότερη χρήση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τόσο για χρήση πετρελαίου όσο και για χρήση φυσικού αερίου, λέβητες χαμηλών θερμοκρασιών, λέβητες συμπύκνωσης και εγκαταστάσεις θέρμανσεις με fan coils, με ενδοδαπέδιες σωληνώσεις και συμπαραγωγής ζεστού νερού χρήσης, δίνουν σπουδαίες και οικονομικές λύσεις με πολύ χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση για τον χρήστη.

 

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συστήματα υποβοήθησης στη θέρμανση με ηλιακή ενέργεια και δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στους κατάλληλους αυτοματισμούς που πρέπει να διέπουν το σύστημα.

Από το στάδιο της μελέτης μέχρι και το στάδιο της κατασκευής και επίβλεψης αναλαμβάνουμε αξιόπιστα τις εφαρμογές θέρμανσης, υποσχόμενοι άριστο αποτέλεσμα και φιλικά προς τον χρήστη συστήματα.

Κάθε δυνητικός πελάτης πρέπει να γνωρίζει ότι ένα υψηλής απόδοσης σύστημα δεν θα δουλέψει ποτέ καλά, εάν προηγουμένως δεν υπάρξει σωστός σχεδιασμός και εαν η εγκατάσταση δεν γίνει από επαγγελματίες θερμουδραυλικούς.