1 2 3

Κεντρικά Συστήματα Θέρμανσης

Α1. Ελεγκτής αντιστάθμισης

Ο έλεγχος της λειτουργίας του λέβητα, είτε φυσικού αερίου είτε πετρελαίου, με έναν ελεγκτή αντιστάθμιση είναι το πρώτο και πιο απλό βήμα για εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομίας καυσίμου. Με μικρό κόστος μπορεί πλέον να ρυθμίζεται η συμπεριφορά του συστήματος θέρμανσης σε άμεση συνάφεια με την θερμοκρασία περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα π.χ. σε μια ζεστή ημέρα ο καυστήρας να υπολειτουργήσει ή και να μην λειτουργήσει καθόλου.

Α2. Φυσικό Αέριο

Το φυσικό αέριο αποτελεί οικονομικότερο μέσο θέρμανσης σε σύγκριση με το πετρελαίο, φιλικότερο προς το περιβάλλον και με περισσότερες εφαρμογές. Η εταιρεία μας στα πλαίσια της κτιριακής εξυπηρέτησης δίνει ολοκληρωμένες λύσεις μετατροπής του καύσιμου μέσου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι BUDERUS, VIESSMANN, VAILLANT αλλά και πλήθος ελληνικών όπως OSCAR και ΘΕΡΜΙΣ. Διασφαλίζουμε την άριστη λύση από το πρώτο στάδιο της αδειοδοτικής διαδικασίας μέχρι και τον επαρκή έλεγχο καλής λειτουργίας του συστήματος φυσικού αερίου.

Α.3 Πετρέλαιο

Οι σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις στους λέβητες, με την παρουσία μηχανημάτων χαμηλών θερμοκρασιών, καθιστούν το πιο διαδεδομένο καύσιμο πολύ οικονομικότερο σε λειτουργία σε σύγκριση με το παρελθόν. Ταυτόχρονα, το αρχικό κόστος εγκατάστασης είναι μικρότερο σχετικά με αυτό του φυσικού αερίου ή του υγραερίου. Ο εκσυγχρονισμός του λεβητοστασίου με λέβητες πετρελαίου τελευταίας τεχνολογίας υπόσχονται οικονομικότερη και αξιόπιστη λειτουργία.

Α.4 Λέβητες Συμπυκνωμάτων

Οι λέβητες συμπύκνωσης καυσαερίων έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση στο χώρο της θέρμανσης. Εξασφαλίζουν οικονομική και αθόρυβη λειτουργία, αυτόματο έλεγχο και ευχρηστία, ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που αγγίζει και το 35%.

Γιατί εξοικονομώ;

Λέβητες παλαιού τύπου σωστά συντηρημένοι και μονωμένοι φτάνουν βαθμό απόδοσης περίπου στο 80%. Οι καινούριοι λέβητες χαμηλών θερμοκρασιών έχουν βαθμό απόδοσης 95%, ενώ οι λέβητες συμπύκνωσης εκμεταλλευόμενοι τις θερμοδυναμικές ιδιότητες των καυσαερίων τους, φτάνουν μέχρι και το 110% βαθμό απόδοσης. Επίσης, χρησιμοποιώντας συστήματα αυτόματου ελέγχου της λειτουργίας των σύγχρονων λεβητοστασίων, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω την εξοικονόμηση ενέργειας παρεμβαίνοντας στις λειτουργίες του κυκλοφορητή, του καυστήρα και των δεξαμενών αποθήκευσης ζεστού νερού (boilers). Τα παραπάνω προσφέρουν μέχρι και 30% εξοικονόμηση ενέργειας. Ενώ μπορούμε να αγγίξουμε ακόμα και το 50% σε περίπτωση χρήσης λεβήτων συμπυκνώσεως.

Άλλα πλεονεκτήματα

• Σχεδόν τέλεια καύση. Αυτό σημαίνει ανθεκτικότητα του λεβητοστασίου σε βάθος χρόνου, διατήρηση του υψηλού βαθμού απόδοσής του.

• Υψηλή τιμή σχέσης απόδοσης/τιμής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές μας από το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού μέχρι και την εγκατάσταση και παράδοση του συστήματος.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές μας από το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού μέχρι και την εγκατάσταση και παράδοση του συστήματος.